Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " veshje per femra"

5 gabime që mund t’ju shkatërrojnë pamjen

Veshje që nuk ju shkojnë Mos u shtrini barkas vetëm që t’ju bëjnë xhinset tuaja të preferuara super të ngushta. Nga ana tjetër mos blini rroba që varen vetëm që të mos ju tregojnë shëndetin. Nuk ka rëndësi cfarë tipi dhe mase trupi keni, do të dukeni më bukur me rroba që ju bëjnë fiks. Nëse mund t’a përballoni më mirë qepni dicka. Shumë makiazh Për përdita, mos përdorni shumë makiazh. Mos e tejkaloni me fondatintën- se duket shumë. Nëse s’keni nevojë për t’u “ mbuluar” thjesht përdorni një hidratues ose korektor. Një rutinë e thjeshtë...[Lexo më shumë]