Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " vaj arre kokosi"

Si të hiqni makiazhin

heqja e makiazhit

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 0.0/5 (0 votes cast) Cdo femër ka dëshirë të vendosë makiazh. Gjithsesi heqja e makiazhit kërkon po të njëjtën vëmëndje sepse heqja jo e saktë e makiazhit nga lëkura mund të cojë në një numër të madh problemesh të lëkurës. Për këtë arsye është e nevojshme të hiqni cdo mbetje makiazhi nga fytyra përpara se të flini në darkë, në të kundërt mund të depërtojë në shtresat e lëkurës dhe kimikatet që ndodhen në makiazh mund t’ju demtojnë lëkurën. Duhet një larje e mirë e fytyrës sipas...[Lexo më shumë]