Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " ushtrime per vithet"

Një ushtrim i thjeshtë për kofshët që mund ta bëni në dhomën e ndenjes

Më në fund: një ushtrim për këmbët që nuk përfshin squats.  Ky ushtrim vjen nga trajnerja Jennifer Cassetta dhe mund t’a bëni duke qëndruar ulur, duke punuar tek kofshët dhe pjesa e barkut. Hapi 1 Gjeni një vend të rehatshëm në dysheme dhe mbështetuni pas një muri (Revista dhe kafeja janë sigurisht opsionale) Hapi 2 Mbështeteni mirë shpinën pas murit, mblidheni këmbën e djathtë, dhe zgjatni të majtën përballë. Hapi 3 Tërhiqni kërthizën nga brenda që të përfshini në këtë ushtrim edhe muskujt e barkut dhe ngrini këmbën e majtë nga dyshemeja sa më...[Lexo më shumë]

Vithe perfekte në 30 ditë

Ju këshillojmë që ushtrimet e mëposhtme ti bëni cdo ditë nga 20 minuta. Nëse arrini ti mbaroni më shpejt, atëherë përsëritini që të bëni 20 minuta Pozicioni nr.1 Qëndroni drejt me këmbët pak të hapura si në figurë. Përthyeni gjunjët deri ne gjysëm me vithet të dalura jashtë dhe ngrihuni përsëri dukë forcuar vithet. Kryeni 20 lëvizje. Pozicioni nr.2. Duke qëndruar gjys të përkulur me vithet të drejtuara për jashtë, lëvizni këmbën me shpejtësi për jashtë, e duke e kthyer mbrapsht. Përsëriteni 20 herë për secilën këmbë. Pozicioni nr.3 Duke...[Lexo më shumë]