Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " ushqime te shendetshme per femijet"

Si të bëni fëmijën tuaj të hajë shëndetshëm

femi

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 0.0/5 (0 votes cast) Fëmijët zakonisht nuk I pëlqjenë shumë perimet dhe ushqime e tjera të shëndetshme. Sipas psikologëve, mund të bëni fëmijët të ushqehen me to duke u treguar fotografi të tyre. Zbuluan se fëmijët të cilët shohin shpesh libra me perime dhe fruta të cilat nuk janë në dietën e tyre të përditshme, kanë më shumë dëshirë ti provojnë ato. Në këtë eksperiment prindërve të fëmijëve iu dhanë libra me fotografi për 2 perime dhe 2 fruta. 2 prej tyre njiheshin nga fëmijët( karrota...[Lexo më shumë]