Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " si zhvillohet femija"

Një guidë rreth shtatzanisë muaj pas muaji

shtatzane

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 3.5/5 (2 votes cast) Është e rëndësishme që nëna e ardhshme të dijë rritjen dhe masën e bebit gjatë shtatzanisë. Gjithashtu ndihmon për të marrë masa parandaluese për të shmangur komplikacione të ndryshme. Shtatzania në muajin e parë Muaji I parë përcakton fillimin e një shtatzanie. Nëse keni humbur ciklin e fundit, duhet të bëni patjetër një test shtatzanie për t’a konfirmuar. Sperma dhe veza takohen dhe udhëtojnë nëpërmjet tubit të fallopit në mitër.Zbatimi ndodh në mitrën e pasur...[Lexo më shumë]