Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " si te pastroj fytyren"

Mënyra e duhur që duhet të pastroni fytyrën

Shumë prej nesh mendojnë se pastrimi është një proces mjaft i thjeshtë, sa që mund të kryhet edhe kur jeni super të lodhur. Por me mundësitë e shumta që ofrohen sot( locione, qumësht, shkumë, vajra, peceta të lagura, furca) dhe përbërësit kundër rrudhë, ka më opsione se sa uji dhe sapuni- thotë dermatologia Dr. Doris Day. Më poshtë janë rregullat e reja që të keni fytyrë të freskët. Miti 1: Lajeni dhe ikni Është më shumë se sa një proces me dy hapa. ” Largojeni tualetin përpara se të lani fytyrën. Shumë pastrues nuk e largojnë dot fondatintën...[Lexo më shumë]