Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " si te flej ne shtatzani"

Këshilla për gjumë për gratë shtatzana

Pregnant woman

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 1.0/5 (1 vote cast) Nëse një grua shtatzanë nuk mund të flejë, nuk do të mund të funksionojë optimalisht dhe do të jetë e priru për të ftohtit, sëmundje dhe simptoma depresive. Një natë me gjumë të rehatshëm nuk është një punë e thjeshtë, por është e mundur. Këto këshilla do t’ju ndihmojnë të rehatoheni në shtrat, pa patur rëndësi sa të madh e keni barkun. Pozicionet e gjumit Nënat e ardhshme janë të përmbytura nga informacionet se cfarë të bëjnë ose të mos bëjnë gjatë...[Lexo më shumë]