Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " si te dobesohem per ne vere"

Vithe perfekte në 30 ditë

vithe

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 0.0/5 (0 votes cast) Ju këshillojmë që ushtrimet e mëposhtme ti bëni cdo ditë nga 20 minuta. Nëse arrini ti mbaroni më shpejt, atëherë përsëritini që të bëni 20 minuta Pozicioni nr.1 Qëndroni drejt me këmbët pak të hapura si në figurë. Përthyeni gjunjët deri ne gjysëm me vithet të dalura jashtë dhe ngrihuni përsëri dukë forcuar vithet. Kryeni 20 lëvizje. Pozicioni nr.2. Duke qëndruar gjys të përkulur me vithet të drejtuara për jashtë, lëvizni këmbën me shpejtësi për jashtë, e duke e...[Lexo më shumë]