Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " seksi tek nje femer shtatzane"

Marrdhënie seksuale gjatë shtatzanisë

mardhenie seksuale gjate shtatzanise

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 0.0/5 (0 votes cast) Të gjithë e dimë nga vjen bebi- cdo jetë e re fillon nga marrdhënie seksuale. Por përse mardhëniet intime në një cift gjatë shtatzanisë janë problem? Sigurisht, shtatzania është koha kur ndodhin ndryshime të mëdha emocionale dhe fizike dhe padyshim influencojnë jetën seksuale. Dhe ky fakt është për t’u konsideruar. Si në jetën e përditshme, një femër përjeton ngritje dhe ulje në dëshirën seksuale brënda 9 muajsh. Megjithatë gjatë shtatzanisë rritja e shpejtë në...[Lexo më shumë]