Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " modele syzesh"

10 gjëra që duhet të vishni në plazh

RROBABANJO ME FLUTURA Fluturat janë një nga trendet më të nxehta të kësaj vere. Duke filluar nga rrobabanjot e deri tek fustanet do të gjeni kudo flutura.       CANTA E PLAZHIT Canta  e plazhit duhet të jetë mjaftueshëm e madhe që të mbajë peshqirin, letra, kremin, dhe të gjithë produktet e tjera që ju nevojiten në plazh. Këtë vit synoni për canta të mëdha me vija marinari, lule të vogla ose ngjyra të ndezura. FUSTANE PLAZHI ME NGJYRA Kur të dilni nga uji, në vënd që të lidhni peshqirin në bel, ose të hidhni një t-shirt, hidhni sipër një...[Lexo më shumë]