Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " modele fustanesh"

Koleksioni Marchesa, pranverë 2013

Lëreni veten, të udhëtoni drejt botës së sofistikimit dhe luksit me stilimet më të fundit të Marchesa Pranverë 2013. Përzgjidhni dizajnet e fundit. Firma Marchesa ka paraqitur gjthmonë alternativa të sofistikuara. Koleksioni Pranverë 2013 është ndërtuar mbi të njëjta baza , ku syri i cdokujt mund të shikojë veshje, të cilat vlejnë për tu analizuar. Edhe njëherë tjetër, feminaliteti vjen në qëndër të vëmëndjes dhe bëhet kështu një nga prespektivat udhëheqëse të stilit për vitin e ardhshëm. Bluza me prerje, flutura, temina, aksesorë delikatë, ndikimi...[Lexo më shumë]

Katalogu 2011 nga Massimo Duti

Në katalogun e ri të Massimo Duti, ato cfarë dominojnë janë pikërisht vitet 70 ; gjeometria e ngjyrave verore, atmosfera e detit dhe guzimi për të mos pasur frikë nga kombinime të ndezura. Inspirohuni me pranverën nga fotot e paraqitura më poshtë. VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 5.0/5 (1 vote...[Lexo më shumë]

10 gjëra që duhet të vishni në plazh

RROBABANJO ME FLUTURA Fluturat janë një nga trendet më të nxehta të kësaj vere. Duke filluar nga rrobabanjot e deri tek fustanet do të gjeni kudo flutura.       CANTA E PLAZHIT Canta  e plazhit duhet të jetë mjaftueshëm e madhe që të mbajë peshqirin, letra, kremin, dhe të gjithë produktet e tjera që ju nevojiten në plazh. Këtë vit synoni për canta të mëdha me vija marinari, lule të vogla ose ngjyra të ndezura. FUSTANE PLAZHI ME NGJYRA Kur të dilni nga uji, në vënd që të lidhni peshqirin në bel, ose të hidhni një t-shirt, hidhni sipër një...[Lexo më shumë]