Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " modele flokesh per nuse"

Këshilla për nuse

Punoni me valëzimet e flokëve Nëse dasma juaj është planifikuar në një ambjent jashtë dhe keni flokë të dredhur ngrijini lart- sygjeron guruja I flokëve Samy. Pasi të hiqni vellon Është bukur që pasi të hiqni vellon të keni dicka në flokë që ato të duken bukur dhe jo sikur mungon dicka Sy të mëdhenj Është sekreti I të gjithë reklamave të rimeleve që qerpikë të kthyer shumë I bën ato automatikisht dy-tre herë më të gjatë. Duke kthyer qerpikët lejoni që të hyjë dhe më shumë dritë në sytë tuaj, duke e bërë syrin të duket më I shndritshëm dhe I...[Lexo më shumë]