Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " jam shtatzane"

14 shenjat dhe simptomat e para që jeni shtatzanë

shtatzania

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 0.0/5 (0 votes cast) Lajmi më i gëzuar dhe më emociounues që mund të merrni ndonjëherë është se jeni shtatzanë. Kohë më parë, konfirmimi i një shtatzanie nuk ishte aq i thjeshtë sa në ditët e sotme. Ose duhet të hamendësonit datën e periodës së fundit, ose të shkonit tek mjeku për një test të urinës për shtatzani. Edhe pse veza fertilizohet menjëherë pas mardhënies( nëse praktikohet në kohën e ovulimit), trupi e kupton këtë pas një javë ose më pak. Për këtë arsye, deri atëherë asnjë...[Lexo më shumë]

Një guidë rreth shtatzanisë muaj pas muaji

shtatzane

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 5.0/5 (1 vote cast) Është e rëndësishme që nëna e ardhshme të dijë rritjen dhe masën e bebit gjatë shtatzanisë. Gjithashtu ndihmon për të marrë masa parandaluese për të shmangur komplikacione të ndryshme. Shtatzania në muajin e parë Muaji I parë përcakton fillimin e një shtatzanie. Nëse keni humbur ciklin e fundit, duhet të bëni patjetër një test shtatzanie për t’a konfirmuar. Sperma dhe veza takohen dhe udhëtojnë nëpërmjet tubit të fallopit në mitër.Zbatimi ndodh në mitrën e pasur me...[Lexo më shumë]