Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " emra gocash"

Emra të bukur për vajza

vajza

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 4.3/5 (4 votes cast) Shumë prej prindërve në ditët e sotme zgjedhin emra shumë femërorë për vajzën e tyre të vogël. Nëse doni një emër të bukur lexoni më poshtë për emrat e përzgjedhur. Emra lulesh për vajzat Këto emra me origjinë lulet, janë tepër femërore dhe të këndshme sic janë lulet vetë. Nëse keni binjakë ose disa fëmijë, duhet të jetë interesante ti vini të gjithë fëmijëve emra lulesh. Shefi i famshëm Jamie Oliver ndoqi këtë traditë për vajzat e etij duke i quajtur, Petal...[Lexo më shumë]

Emra për vajza

bebi

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 3.3/5 (3 votes cast) Ju pëlqen tingulli melodioz i emrave irlandezë? Apo emrat romantikë francezë? Nese kërkoni emrin për një vajzë që të jetë i hijshëm dhe ekzotik, atëhere mendojmë se do t’ju pëlqejnë emrat irlandezë, francezë, spanjollë dhe italianë për vajza. Shumë prindër kërkojnë emra ekzotikë për fëmijët e tyre pasi duan që emri të jetë unik.  Disa të tjerë zgjedhin emra në shenjë respekti të paraardhësve të tyre.   EMRA IRLANDEZË PËR VAJZA Emrat irlandezë për vajza...[Lexo më shumë]

Emra për vajza

bebi

VN:F [1.9.22_1171] please wait… Rating: 0.0/5 (0 votes cast) Ju pëlqen tingulli melodioz i emrave irlandezë? Apo emrat romantikë francezë? Nese kërkoni emrin për një vajzë që të jetë i hijshëm dhe ekzotik, atëhere mendojmë se do t’ju pëlqejnë emrat irlandezë, francezë, spanjollë dhe italianë për vajza. Shumë prindër kërkojnë emra ekzotikë për fëmijët e tyre pasi duan që emri të jetë unik.  Disa të tjerë zgjedhin emra në shenjë respekti të paraardhësve të tyre.   EMRA IRLANDEZË PËR VAJZA Emrat irlandezë për vajza...[Lexo më shumë]