Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " dua te dobsohem"

Dieta 24 ditore

Kujdes qe t’a humbesh peshen duhet fillimisht t’a kesh ate. Pra MOS E BENI DIETEN NESE NUK DONI TE HUMBISNI ME SHUME SE 8 KG. Dieta eshte kimike. Ajo bazohet ne mosperzjerjen e kategorive te ndryshme te ushqimeve si proteinave, karbohidrateve, yndyrnave, albumines etj. Ditet qe permbajne mish ne diete, nuk permbajne aspak albumine si makarona, oriz, djathe etj. Meqenese menyja eshte e njejte Brenda nje dite , mund te haet aq sasi dhe aq here sa kemi deshire Kafeja gjate dietes lejohet, me qumesht, por pa sheqer(Natyrisht qumeshti I skremuar, pa yndyre eshte me I...[Lexo më shumë]