Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " dhimbje ne fund te barkut"

Gjithcka për cistitin

Shumica e femrave kanë pasur të paktën një herë në jetën e tyre cistit, por si duhet të kujdeseni kur keni cistit ose si t’a parandaloni atë.Nëse ju ka ndodhur dhe më parë, atëherë i njihni simptomat që ka; ardhje e shpeshtë urinimi dhe një ndjenjë e mprehtë dhe djegëse kur urinoni. Shumica e femra kanë pasur cistit të paktën njëherë në jetën e tyre dhe disa të tjerave u ndodh 4 deri në 5 herë në një vit. Pra cfarë të bëni kur ju zë dhe si t’a parandaloni? Cfarë është cistiti? Cistiti është infeksion I fshikëzës, por ndonjëherë ky...[Lexo më shumë]