Jeni duke pare artikujt e etiketuar me " caj jeshil"

Caji jeshill mbron zemrën

Janë thënë shumë gjëra rreth dobive të cajit jeshill. Por shkenctarët vazhdojnë të zbulojnë fakte të reja. Përshembull, kohët e fundit kanë gjetur selen në cajin jeshil, një prej mikroelementëve më të dobishëm. Seleni në kombinim të balancuar zinku , kaliumi dhe elementësh të tjerë dhe vitaminash na mban cuditërisht të rinj dhe seksualisht aktivë. Ai është vecanërisht I shëndetshëm kur është në bashkëpunim me tokoferolin( vitamina E). Përvec këtyre seleni ka veti antioksiduese të cilat forcojnë muskulin e zemrës. Për të parë më thellë në vetitë...[Lexo më shumë]

Dieta e gjoksit të shëndetshëm

Gjoksi i një femre nuk duhet të jetë vetëm I bukur, por para së gjithash ai duhet të jetë I shëndetshëm. Ushqyesit janë të sigurtë, se jo vetëm kozmetika e duhur, higjena ideale dhe fitnes I rregullt mund t’ju ndihmojë të keni një gjoks të shëndetshëm por gjithashtu dhe një dietë e duhur. Pra, për cfarë kemi nevojë të hamë dhe të pimë, ne femrat në mënyrë që të kemi një gjoks sa më të shëndetshëm dhe të bukur? Me poshtë janë disa këshilla të shëndetshme që duhet ti ndiqni. Fruta dhe perime portokalli Para së gjithash, femrat duhet të...[Lexo më shumë]