Stilime flokësh për nuse 1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)

Një detaj tjetër mjaft I rëndësishëm në dasmën tuaj janë dhe flokët tuaj. Për këtë arsye këtë rradhë kemi menduar t’ju tregojmë disa stilime për nuse për flokë të mbledhur komplet lart.

1

1a

1b

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

stilim

Stilime flokësh për nuse 1, 3.0 out of 5 based on 3 ratings