Si ti përforcojmë thonjtë tonë?

Dëshironi të keni thonj të fortë dhe të shëndetshëm? Ndiqni disa këshilla të thjeshta por shumë të efektshme. Përpara se të vazhdoja me këshillat, do të dëshiroja t’ju bëja disa pyetje të thjeshta: Sa shpesh kujdeseni për thonjtë tuaj? Sa shumë I doni thonjtë tuaj? Duke u kujdesur rregullisht dhe në mënyrën e duhur dhe me një dietë të balancuar, të rrisësh thonjë natyralë nuk është dhe aq e vështirë.

Më poshtë është cfarë është ajo që duam të themi me përkujdesje të duhur duarsh dhe thonjsh

  • Aplikoni krem ushqyes cdo ditë
  • Përdorni vaj kutikulash cdo ditë; I jep shtyse rritjes së thoit dhe I bën ato më të fortë.
  • Mbani doreza kur bëni punë shtëpie.
  • Bëni dush thonjsh cdo ditë. Sot, ka shumë produkte dushi për thonjtë, që mund të zgjidhni në varësi të preferencave dhe të ardhurave.
  • Mos I hani thonjtë tuaj.
  • Limojini thonjtë tuaj vetëm në një drejtim
  • Hani një dietë të balancuar dhe merrni mjaftushëm kalcium.
  • Bëni manikyr në sallone bukurie rregullisht, jo vetëm për raste të vecanta.

Të mësipërmet janë rregulla bazë, nëse dëshironi të rrisni thonj për të cilët të jeni krenarë. Nëse thonjtë tuaj akoma thyhen dhe ndahen, atëherë kjo është një arsye serioze që duhet të konsultoheni më një doktor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)