Koleksioni Marchesa, pranverë 2013

Lëreni veten, të udhëtoni drejt botës së sofistikimit dhe luksit me stilimet më të fundit të Marchesa Pranverë 2013. Përzgjidhni dizajnet e fundit.
Firma Marchesa ka paraqitur gjthmonë alternativa të sofistikuara. Koleksioni Pranverë 2013 është ndërtuar mbi të njëjta baza , ku syri i cdokujt mund të shikojë veshje, të cilat vlejnë për tu analizuar. Edhe njëherë tjetër, feminaliteti vjen në qëndër të vëmëndjes dhe bëhet kështu një nga prespektivat udhëheqëse të stilit për vitin e ardhshëm.
Bluza me prerje, flutura, temina, aksesorë delikatë, ndikimi nga kultura të ndryshme… ka shumë gjëra që mund të pëlqesh nga ky koleksion. Nga tonet e theksuara e deri në tonet neutrale , zgjedhjet janë të ndryshme dhe tejet interesante.
m1
m2
m3
m4
m5
m6
m7
m8

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Koleksioni Marchesa, pranverë 2013, 5.0 out of 5 based on 1 rating