Emra për vajza

Ju pëlqen tingulli melodioz i emrave irlandezë? Apo emrat romantikë francezë? Nese kërkoni emrin për një vajzë që të jetë i hijshëm dhe ekzotik, atëhere mendojmë se do t’ju pëlqejnë emrat irlandezë, francezë, spanjollë dhe italianë për vajza.

bebi

Shumë prindër kërkojnë emra ekzotikë për fëmijët e tyre pasi duan që emri të jetë unik.  Disa të tjerë zgjedhin emra në shenjë respekti të paraardhësve të tyre.

 

EMRA IRLANDEZË PËR VAJZA

Emrat irlandezë për vajza janë një zgjedhje shumë e përhapur kohët e fundit nga prindrit. Më poshtë janë disa prej tyre :
 • Keira
 • Aislin
 • Maeve (shqiptohet Meiv)
 • Nora
 • Fiona
 • Darsi
 • Ash-ling
 • Kiili
 • Adara

 

EMRA FRANCEZË PËR VAJZA

Emrat e mëposhtëm francezë janë romantike dhe me kuptime të bukura. Më poshtë janë disa emra të cilat mund të jenë përfekte për trëndafilin tuaj francez :
 • Adelle
 • Bernadete
 • Bizhu
 • Bette
 • Karesa
 • Celestine
 • Chanel
 • Delphine
 • Darsia
 • Lilu

 

EMRA SPANJOLLË PËR VAJZA

Emrat spanjollë sot janë bërë një nga zgjedhjet e preferuara të prindërve. Shikoni disa prej tyre më poshtë :
 • Amaris
 • Beatris
 • Kendi
 • Karidad
 • Karlita
 • Koko
 • Konsuela
 • Dita
 • Dolores
 • Luna

 

EMRA ITALIANË PËR VAJZA

Emrat italianë për vajza mbartin një tingull melodioz me vete, zakonisht duket përfunduar me -a.
 • Xhulia
 • Kiara
 • Franceska
 • Valentina
 • Alesia
 • Frederika
 • Ariana
 • Ludovika
 • Anxhelina
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (20 votes cast)

Emra për vajza, 3.9 out of 5 based on 20 ratings