Efekti “smokey eyes”

Keni një mbremje ku dëshironi të tërhiqni vëmëndjen nëpërmjet fuqisë së syve? Më në fund mund të krijoni vetë efektin “smokey eyes” hap pas hapi në mënyrë të detajuar me foto. Mjafton të keni durim, dhe shumë shpejt do të mund t’a praktikoni shumë shpejtë dhe lehtë.

tualet syte

tualet syte

makiazh syte
tualet syte
tualet syte
makiazh syte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Efekti “smokey eyes”, 4.0 out of 5 based on 1 rating