Depilimi i bikinit me më pak dhimbje

Ajo mund t’ju thotë “Mos u shqetësoni,” por kjo do të ishte shumë më bindëse nëse ajo do të ndante me ju informacionin që duhet të dini. Bëni që seanca juaj e rradhës e depilimit të jetë më pak e dhimbshmedepilimi

1. Pini dy aspirina 45 minuta para takimit.

Kjo është një metodë e shkëlqyer pasi elementët kundër dhembjes si aspirina dhe ibuprofeni jo vetëm ndihmojnë në uljen e ndjenjës së dhimbjes por  ata kanë dhe shumë komponente anti-inflamator .

2. Mos lini takim për depilimi menjëherë para ciklit tuaj.

Lëkura juaj është më e ndjeshme gjatë kësaj kohe të ciklit tuaj, pra mundohuni të depiloheni të paktën tre ditë përpara .Dhe as mos u mundoni të depiloheni gjatë ciklit, jo vetëm se nuk është e këndshme për estetisten por shumë klinika nuk zbatojnë shumë “politika  cikli.”

3. Shmangni ushtrimet fizike ose rrobat e ngushta të menjëhershme.

Një tufë më pucra në këmbët dhe organin tuaj. Kjo është ajo që mund të ndodhë në qoftë se bëni stërvitje brenda 48 orëve, pasi, pas një seance depilimi lëkura juaj e  “rilindur” (dmth., pa qime) është më e ndjeshme ndaj djersës, baktereve, dhe fërkimeve nga pantallonat e shkurtra ose ato të gjata.
Plus: duke veshur veshje të ngushta si strece, mund të rrisë shanset e rritjes së qimeve nën lëkurë, sepse ato duke qenë të puthitura mirë nuk e lënë qimen të dalë jashtë . Disa dermatologë kanë vënë re se përqindja e njerëzve me qime nënlëkurë u rrit shumë gjatë trendit së streceve.

4.Caktojeni takimin tuaj midis orës  3 dhe 05:00 të pasdites

Porta juaj e dhimbjes është më e lartë në këtë pikë të ditës. Ajo që do t’ju bëjë në orën 10:00 të mëngjesit të ulërisni, në orarin që ju këshillojmë do tju bëjë vetëm të dridheni pak.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Depilimi i bikinit me më pak dhimbje, 5.0 out of 5 based on 1 rating