Cizme dhe kepucë në një të vetme nga Prada

Cizmet e reja nga Prada janë një ndarje e lehtë midis të cuditshmes dhe tërheqëses. Sa herë t’jua shikojnë të veshura do ti bëni njerëzit ti shohin dy herë këmbët, që të kuptojnë mirë  se cfarë keni veshur. Në fakt do të keni të veshura dhe cizme dhe këpucë.

cizme nga prada

Ato që tashmë kanë mare emrin; cizmet Mary Jane janë cizme deri tek gjuri të cilat imitojnë këmbën e njëriut në një këpucë. Pjesa e “këmbës” e bërë më ngjyrë të lehtë është në kontrast të fortë më ngjyrën e këpucëve në të kuqe të ndezur.

cizme nga prada

Këpucët nuk janë dhe shumë trendy, kështu për fat të mirë do dalin dhe modele të ndryshme të tjera. Ndërkohë mendohuni mirë nëse ja vlejnë cizmet Mary Jane prej 1,500$ dhe a ju shkojnë më figurën tuaj?

cizme nga prada

Nëse mendoni se do ti ikë shumë shpejt moda kësaj risie, mund të shikoni të njëjtën ide me modele të tjera.

cizme nga prada

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)